Ovih 10 kreatora kreira najbolje venčanice na svetu

Korišćenje neodgovarajućih proizvoda

Advertisement

Proleće ne samo da nam je donelo lepo vreme i puno osmeha, nego je i otvorilo sezonu venčanja. Ako planirate uskoro da se venčate neophodno je da imate najlepšu moguću venčanicu. Uostalom, venčanja ne bi trebalo da vam se dešavaju često. Ako sve bude išlo kao po planu, trebalo bi da se desi samo jednom, tako da možete da budete razmetljivi kada se radi o kupovini venčanice da bi bili sigurni da ćete biti ubedljivo najlepša devojka na svom venčanju. Nabavite haljinu jednog od TOP 10 kreatora venčanica. Venčanice u koje ćete se zaljubiti brže nego u budućeg muža.

10. Vera Wang

Definitivno, najveći uticaj na moderne američke venčanice je ostvarila Vera Wang. Vera Wang je prvih 16 godina radila kao modni urednik u časopisu Vogue. Nakon toga je prešla u Ralph Lauren. A samostalnu karijeru modnog kreatora i proizvođača venčanica je započela sasvim slučajno. 1989.godine je došlo vreme da Vera kaže svoje sudbonosno DA. Tek tada je shvatila da nema nekog velikog izbora kvalitetnih venčanica i da je ponuda manje-više identična. Sve su venčanice bile u kraljevskom stilu, kako je sama rekla, u stilu venčanice princeze Dijane. Te balske venčanice su preplavile Ameriku. Visoka moda i venčanice nisu bile povezane, odnosno nije bilo venčanica u stilu visoke mode. Tu rupu je munjevito iskoristila, otvorivši svoju firmu.

Kako je dvadeset godina radila sa visokom modom, apsolutno je znala šta radi i napravila fantastičan spoj visoke mode i industrije venčanica. Zato su njene kolekcije postale hit brzinom svetlosti i zato su njeni klijenti Jennifer Lopez, Jessica Simpson, Mariah Carey, Karenna Gore, Victoria Beckham, Sharon Stone, Kate Hudson i ostale velike zvezde.

Prev 1 od 11Next